Fadølsanlæg leje, Rodeotyr, Hoppeborge m.m.

Aktiviteter

Fadølsanlæg leje, Rodeotyr, Hoppeborge m.m.

Ønsker du at holde en fest, hvor der er mulighed for aktiviteter? Så har Njor’s Festservice et stort udvalg af produkter, der kan være med til at gøre din fest lidt sjovere. Vi har blandt andet rodeotyrer, hoppeborge, pølsevogne og fadølsanlæg leje. Se vores store udvalg af produkter her på siden.

Book fadølsanlæg eller rodeotyr her

Har du spørgsmål eller fuldstændigt styr på, hvad du skal bruge? Ring til Njor’s Festservice i dag på telefon 44 61 60 23, udfyld vores kontaktformular eller book dine aktiviteter nemt og bekvemt via vores online bestillingssystem, hvor du kan bestille fadølsanlæg, jukeboxe, slushicemaskiner, softicemaskiner, popcornmaskiner og meget andet.

Se priser og bestil online her

Rodeotyr og hoppeborg

En rodeotyr er altid et festligt indslag til en fest for både børn og voksne. Vi tilbyder flere forskellige udgaver af rodeotyren, der alle kan indstilles i sværhedsgrad, så både børn og voksne kan prøve en tur.

Af hoppeborge har vi et bredt udvalg i flere størrelser. Vi har de traditionelle kendte hoppeborge og hoppeborge med blandt andet bordfodbold, basket og actionbane.

Fadølsanlæg leje og andre aktiviteter

Jukebokse og fadølsanlæg til leje

Musik er ofte en vigtig del af en fest, og med en jukeboks har både dig og dine gæster mulighed for at vælge, hvilken musik, I skal høre. Njor’s Festservice tilbyder flere forskellige jukebokse med forskellige temaer. Hos Njor’s Festservice er det også muligt at leje et fadølsanlæg til din fest. Vi tilbyder fadølsanlæg med en og to haner, der begge er inklusiv kulsyre. Hvis det ønskes, kan du leje en bar i forbindelse med leje af fadølsanlægget. Vi sælger også ølkrus og ølkander i plastisk.

Pølsevogn og Shawarmavogn

Popcorn, slushice og softice

Vil du kunne servere noget lækkert til dine gæster i løbet af festen? Så lej en popcorn, slushice- eller softicemaskine hos Njor’s Festservice. Vi har, ud over maskinerne, alt hvad der skal bruges af tilbehør til maskinerne såsom bægre, drys, sugerør, softicemix og popcornkræmmerhus.

Hør mere om vores forskellige produkter og fadølsanlæg leje

Ønsker du yderligere informationer om for eksempel vores rodeotyrer, hoppeborge, popcornmaskiner eller fadølsanlæg til leje, så tøv ikke med at kontakte os på 44 61 60 23 eller njors@njors.dk eller via vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.