Udlejning, åbent 09 – 15.00:

Tlf.: 44 61 60 23

Butik, Måløv, åbent 07 – 14.00:

Tlf.: 44 97 12 40
Menu
Leje af borde og stole

Leje af borde og stole København

Udlejning af borde og stole til fester og arrangementer

Søger du et sted, hvor du kan leje borde og stole til din næste fest? Så er du kommet til den rette side. Hos Njor’s Festservice udlejer vi borde og stole til fester og andre arrangementer i København og omegn.

Book borde og stole her

Ønsker du at leje af borde og stole til din næste fest i København eller omegn? Kontakt os på telefon 44 61 60 23, udfyld vores kontaktformular eller bestil direkte online via vores bestillingssystem.

Se priser og bestil online her
Få et uforpligtende tilbud

Vores borde

Vi har et stort udvalg af borde i forskellige størrelser. Flere af vores borde kan både anvendes inden- og udendørs, så der er mulighed for at finde et bord til din fest, hvor end den skal afholdes. Du kan blandt andet leje runde borde, rektangulære borde, cafeborde, borde/bænke sæt og barborde.

Midlertidigt sidekick

Vores stole

Vi udlejer flere forskellige varianter af stole. I vores udvalg af stole finder du blandt andet stabelstole, wienerstole, cafestole og eksklusive guldstole. Ud over selve stolene udlejer vi også hynder til klapstole og stoleovertræk til cafestole. Hynderne er med til at give dine gæster en ekstra god siddekomfort, mens stoleovertrækket giver et mere indbydende indtryk.

Har du spørgsmål til leje af borde og stole?

Så er du velkommen til at kontakte Njor’s Festservice på telefon 44 61 60 23 eller njors@njors.dk. Njor’s Festservice er det perfekte sted at leje borde og stole til din næste fest i København eller omegn.

Forskellige borde og stole

Leje borde og stole

Leje borde og stole

Njors.dk - Leje borde og stole

Njors.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.