Udlejning, mandag - fredag
åbent fra kr. 09:00 - 15:00:

Tlf.: 44 61 60 23

Butik, Måløv, tirsdag - fredag
åbent fra kl. 7:30 - 14:30:

Tlf.: 44 97 12 40
Menu

Catering i København, Roskilde og Nordsjælland

Da vi oplever høje prisstigninger på råvarer, ændres priserne løbende på vores catering, buffeter og menuer. Vi har ikke ressourcer til at få ændret disse dagligt på hjemmesiden, og håber derfor på jeres forståelse. Få den aktuelle pris når du bestiller.

Catering København, Roskilde og Nordsjælland

Hos Njor’s Festservice leverer vi mad ud af huset til bryllupper, fødselsdage, receptioner, konfirmationer, barnedåb, sommerfester og firmafester. Vi kører ud med catering i København og Storkøbenhavn og har et bredt udvalg af menuer og buffeter.

Forskellige cateringmenuer

Vi har sammensat en række menuer og buffeter, du kan bestille online. Klik på den menu, du gerne vil se nærmere på og scroll ned for at se, hvad den indeholder. Hvis du ønsker at bestille den valgte menu eller buffet som catering, skal du blot klikke på den grønne knap med teksten ’Bestil menu’ placeret lige over menuen. Så kommer du til vores bookingside, hvor du blot skal lægge de ønskede antal kuverter i kurven.

Bestil catering

Du er naturligvis også velkomme til at kontakte os på telefon eller mail for bestilling. På telefon eller mail har vi også mulighed for at sammensætte din helt egen unikke festmenu.

Få en kok og tjenere med ud til jeres arrangement

Vi tilbyder også at sende både kok og tjenere ud til dit arrangement, så vi kan sørge for alt det praktiske.

Hør mere om vores forskellige cateringmenuer og ydelser på telefon 44 61 60 23

Catering til enhver lejlighed

Når du er på udkig efter den bedste catering København, er Njor's Festservice det oplagte valg. I vores catering buffet kan du finde alverdens gourmet mad til alverdens fester – f.eks. kan vi stå for mad til reception ved konfirmation, barnedåb, bryllup eller noget helt fjerde.

Vi har inddelt vores lækre menuer i forskellige temaer, så selvom det er catering København kan du få lækker, international mad. Du kan bl.a. bestille en frokost menu med spanskinspirerede tapas eller måske nogle lækre, italienske canapeer. Du kan også finde brunch menuer, særlige sommerbuffeter, nytårsmenuer og meget mere. Catering København er en af vores absolutte spidskompetencer, og vi leverer mad til hele KBH, Roskilde og Nordsjælland.


Vores cateringmenuer

Bestil menu


Et par inspirationsbilleder til vores catering

Stort udvalg af cateringmenuer

Lækre salater og catering Roskilde

Forskellige lækre forretter

Bestil din catering København her

Catering København, Roskilde og Nordsjælland

Njors.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.