Udlejning, mandag - fredag
åbent fra kr. 09:00 - 15:00:

Tlf.: 44 61 60 23

Butik, Måløv, tirsdag - fredag
åbent fra kl. 7:30 - 14:30:

Tlf.: 44 97 12 40
Menu
mad ud af huset København

Mad ud af huset København og Nordsjælland

Hos Njor’s Festservice leverer vi lækker mad ud af huset til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, receptioner, firmafester og sommerfester. Vi leverer mad ud af huset i København og Storkøbenhavn og har et bredt udvalg af menuer og buffeter.

Se eksempler på menuer og buffeter her

Bestil mad ud af huset online

Hos os har du mulighed for at bestille mad ud af huset til din næste fest online. Inde på siden med beskrivelse af vores allerede sammensatte menuer og buffeter, kan du ved klik på knappen over beskrivelse af den enkelte menu eller buffet i vores online bestillingssystem selv lægge det antal kuverter i kurven, du skal bruge. Vil du bestille online, så klik her

Lækre råvarer og god mad

Vil du sammensætte din egen menu?

Vi er altid parate til at hjælpe dig med at sammensætte din helt egen unikke festmenu. Har du specielle ønsker, f.eks. et ønske om vegetarmad eller behov for hensyntagen til gæster med diabetes, så finder vi en løsning.

Kontakt os på telefon 44 61 60 23, send os en mail eller udfyld vores kontaktformular, så sammensætter vi en lækker menu fuldstændig skræddersyet efter dine ønsker.

Meget mere end mad ud af huset

Ud over mad ud af huset leverer vi også alt udstyr til din fest, hvis du ønsker det. Vi kan levere alt lige fra festteltet til det afsluttende festfyrværkeri. Her på hjemmesiden kan du læse meget mere, om de forskellige muligheder. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du ønsker et tilbud på et arrangement med alt fra telt til mad og underholdning.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om mulighederne med mad ud af huset, så kontakt os på telefon 44 61 60 23, send os en mail eller udfyld vores kontaktformular, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på et festligt arrangement helt efter dine ønsker.

Den bedste mad til enhver lejlighed

Skal du holde fest? Så skal du måske have bestilt mad ud af huset København – og så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Njor's Festservice leverer vi ikke bare mad til fest København, men går også højt op i at levere den bedste service til vores kunder, så deres særlige dag bliver helt perfekt. Leder du efter den helt rigtige diner transportable til at levere mad ud af huset København, så kontakt os endelig. Vi er her for vores kunder og vil altid gerne hjælpe med at sammensætte den lækreste menu til festen, og så kan vi også hjælpe med teltudlejning, underholdning og meget mere. Njor's Festservice er med andre ord et oplagt valg, når det kommer til mad ud af huset København.

Få et uforpligtende tilbud

Stort udvalg af menuer og mad

Lækre salater

Mad ud af huset med lækre forretter

Bestil din mad ud af huset her

Catering og mad ud af huset København og Nordsjælland

Njors.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.