Udlejning, mandag - fredag
åbent fra kr. 09:00 - 15:00:

Tlf.: 44 61 60 23

Butik, Måløv, tirsdag - fredag
åbent fra kl. 7:00 - 14:00:

Tlf.: 44 97 12 40
Menu

Heroshot

Njor’s Smørrebrød i Måløv, ved Ballerup

Hos Njor’s Smørrebrød lægger vi vægt på høj kvalitet og service. Vi ønsker at give vores kunder en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, og vi har derfor altid gode og friske råvarer i centrum. Vi har en lækker salatbar og fremstiller frisksmurt smørrebrød, sandwich og bagels hele dagen. Ved større bestillinger leverer vi gerne direkte til døren lige meget, om du har bestilt smørrebrød til Ballerup eller til København.

Bestil smørrebrød Ballerup her

Bestil dit smørrebrød online ved at klikke på knappen herunder, eller ring til os for bestilling på telefon 44 97 12 40. OBS: Online bestilling skal ske min. 2 dage før afhentning, ellers ring gerne til os for bestilling.

Se priser og bestil online her

Håndmadder og smørrebrød

Vi sælger et bredt udvalg af håndmadder og smørrebrød med forskelligt pålæg i vores butik i Måløv. I vores sortiment finder du blandt andet håndmadder og smørrebrød med æg og rejer, fiskefilet med remolade, flæskesteg med rødkål, røget laks og Dyrlægens Natmad. Du kan se vores store udvalg herunder, hvor du også kan bestille dine smørrebrød til Ballerup, København eller omegn.

Besøg vores butik i Måløv

Vores butik har åbent mandag til fredag fra kl. 7 til kl. 14, lørdag og søndag kun mod forudbestilling.

Du finder vores butik på adressen:
Liljevangsvej 6A
2760 Måløv

Vi har mange kunder fra Ballerup og Smørum

Ønsker du at bestille over hjemmesiden?

Så beder vi dig være opmærksom på, at bestillinger over hjemmesiden skal ske mindst 2 hverdage før ønsket levering. Det er nemt og hurtigt at bestille smørrebrød på vores hjemmeside. Du vælger, hvilke smørrebrød, du ønsker, hvorefter du udfylder dato, tidspunkt og adresse. Ønsker du at få leveret dine smørrebrød til Ballerup eller en anden by? Så er det også her, at du noterer den ønskede leveringsadresse.

Få et uforpligtende tilbud


Smørrebrød Måløv - Smørrebrød Ballerup

Njors.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.