Udlejning, åbent 09 – 15.00:

Tlf.: 44 61 60 23

Butik, Måløv, åbent 07 – 14.00:

Tlf.: 44 97 12 40
Menu
Heroshot

Nytårsmenu ud af huset

Vil du gerne slutte årets sidste dag af med et lækkert måltid? Og vil du samtidig gerne kunne nyde aftenen frem for at skulle stå i dit køkken? Så bestil en nytårsmenu fra Njor’s Festservice. Vi tilbyder nytårsmenu ud af huset i Ballerup, Herlev og Værløse. Vores nytårsmenu består af en forret, mellemret, hovedret og dessert, der tager omkring 30. minutter at lune og anrette.

Ønsker du at bestille en nytårsmenu ud af huset i Værløse, Herlev eller Ballerup? Kontakt os på tlf. 44 97 12 40.

Hvad består vores nytårsmenu af?

Torsk vendt i limeolie, cremet jordskokkesuppe med unghavebryst, Tournedos med grøn kartoffelsouffle og passionsfrugtmousse med chokolade og nøddecrumble - lyder det som noget for dig? Vores nytårsmenu bliver fremstillet af friske råvarer i en høj kvalitet. Du kan se hele indholdet af vores nytårsmenu her på hjemmesiden.

Vi har alt til festen

Mangler du noget til festen, er der stor chance for, at du også kan finde det hos os. Vi udlejer forskellige stole og borde, hvis du skal have flere gæster til festen, end du selv har siddepladser til. Derudover udlejer vi også alle former for service såsom sovseskåle, tallerkner, glas, bestik, lysestager, serveringsfade og meget mere. Kontakt os gerne og få et samlet tilbud på service og en nytårsmenu ud af huset i Herlev, Ballerup eller Værløse.

Bestil din nytårsmenu i dag

Hvis du ønsker at bestille en nytårsmenu ud af huset i Ballerup, Herlev eller Værløse, skal det ske senest d. 28. december. Den bestilte nytårsmenu skal afhentes i Måløv d. 31. december i tidsrummet 13.00 til 14.00. Bestil din nytårsmenu online på hjemmesiden eller på telefon 44 97 12 40.

Få et uforpligtende tilbud
Mad ud af huset Ballerup, Værløse og Herlev

Mad ud af huset

Mad ud af huset Ballerup, Værløse og Herlev

Njor’s Festservice er et professionelt cateringfirma, der leverer mad ud af huset i Ballerup, Herlev og Værløse. Vi har menuer og buffeter til mange forskellige begivenheder. Du kan blandt andet finde en bryllupsmenu, konfirmationsmenu, nytårsmenu, julefrokostmenu, brunch buffet, sommerbuffet og meget mere i vores udvalg.

Bestil mad ud af huset her

Ønsker du at bestille mad ud af huset i Værløse, Ballerup eller Herlev? Kontakt os i dag på telefon 44 61 60 23.

Er der ikke en menu, der falder i din smag?

Så sammensætter vi gerne en menu specielt til dig. Det eneste du skal gøre er at kontakte os, og fortælle os om dine ønsker til menuen. Så finder vi fællesskab en menu, der passer til din smag. Hvis du ønsker speciel mad, såsom vegetarmad eller mad til gæster med diabets, tilbyder vi selvfølgelig også det.

Du kan se vores catering menuer her.

Bestil alt til din fest

Hos Njor’s Festservice tilbyder vi meget mere end mad ud af huset i Herlev, Værløse og Ballerup. Vi har nemlig alt det udstyr, der skal til, for at skabe en succesfuld fest. Vi udlejer blandt andet telte, service, borde og stole, jukebokse, fadølsanlæg, pølsevogn, hoppeborge og meget mere. Du kan se vores store udvalg af produkter her på hjemmesiden. Ønsker du at få et samlet tilbud på både mad og udstyr, sammensætter vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 44 61 60 23, hvor vi ud fra dine ønsker og behov sammensætter et godt tilbud. Vi har konkurrencedygtige priser på mad ud af huset i Ballerup, Herlev og Værløse og leverer gerne det bestilte mad på din adresse.

Få et uforpligtende tilbud
Catering Herlev, Ballerup og Værløse

Njors Festservice - Mad ud af huset Herlev - Mad ud af huset Ballerup - Mad ud af huset Værløse

Teltudlejning Roskilde

Teltudlejning i Roskilde og omegn

Hos Njor’s Festservice udlejer vi mange forskellige størrelser telte, som leveres både med og uden gulv. Derudover kan vi også tilbyde et stort udvalg af det tilbehør, der er med til at danne rammerne for en vellykket fest. Vi kan levere alt fra fadølsanlæg, gasvarmeovne, lyskæder, gaderobestativer, bøjler til barer.

Hør mere om teltudlejning i Roskilde og omegn her

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde, når det gælder teltudlejning i Roskilde og omegn? Så kontakt os på telefonnummer 44 61 60 23 eller gå ind og bestil et telt via vores online bestillingssystem.

Se priser og bestil online her

Stort og varieret udvalg af telte

Hos os finder du alt fra så til store telte. Vi udlejer telte med en kapacitet fra bare 27 personer og helt op til 198 personer. Mange af de telte vi har kan sammenbygges, så du for eksempel kan bruge et lille telt til velkomst eller garderobe, hvorfra man kan gå videre ind i et større telt, hvor selve festen holdes.

Teltudlejning i Roskilde

Alle vores priser på teltudlejning er inklusiv opsætning og nedtagning.

Husk, når du lejer telt til fest

Det er selvfølgelig vigtigt, der er nok plads til opsætning af teltet. Her er det en fordel, at der er mindst 50 cm friareal rundt om teltet. Hvis der ikke er det, kan det godt lade sig gøre at opsætte teltet på netop det areal, som teltet fylder, men kun fordi vores telte er produceret med et skelet af letmetal. Ved spisearrangementer beregnes normalt 1 m2 pr. person.

Vi skal desuden gøre opmærksom på, at et teltarrangement med over 150 gæster, kræver brandmyndighedernes godkendelse. Denne godkendelse skal du selv sørge for at indhente. Hos Njor’s Festservice holder vi os hele tiden ajour med de gældende regler på området, så vi kan rådgive vores kunder bedst muligt.

Kontakt os, og hør mere om teltudlejning i Roskilde

Har du brug for yderligere information omkring teltudlejning i Roskilde eller omegn? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 61 60 23, sende en mail til njors@njors.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud
Teltudlejning i Roskilde og omegn
Heroshot

Julefrokost ud af huset i Ballerup og omegn

Søger du efter et tilbud på julefrokost ud af huset i Herlev, eller et tilbud på julefrokost ud af huset i Værløse? Så er du kommet til den rette side. Njor’s Festservice leverer mad ud af huset til julefrokoster og tilbyder flere forskellige menuer. Vi leverer gerne den bestilte mad til døren, og hvis det ønskes, er det også muligt at leje service til din julefrokost hos os.

Vil du have et godt tilbud på julefrokost ud af huset i Ballerup, Værløse, Herlev eller omegn? Kontakt os i dag på telefon 44 61 60 23 og få et uforpligtende tilbud.

Vælg den menu, du ønsker

Hos Njor’s Festservice tilbyder vi fem forskellige julefrokostmenuer. Der er derfor stor mulighed for at finde en menu, der passer til dine ønsker. Vores mindste menu indeholder 8 retter, hvor vores største menu indeholder 14 retter. Du kan se, hvilke retter der indgår i hver enkelt menu under fanen Catering, hvor priserne på de enkelte menuer også fremgår.

Det er nemt at bestille hos Njor’s Festservice

Hvis du ønsker at bestille en julefrokost ud af huset i Herlev, Værløse eller Ballerup, er det nemt selv at foretage bestillingen på vores hjemmeside. Du skal blot vælge den menu, du ønsker at bestille, hvorefter du kan udfylde din adresse, betalingsoplysninger og den ønskede leveringsdato. Hvis du har problemer med din bestilling, så kontakt os gerne telefonisk.

Kontakt Njor’s Festservice

Har du spørgsmål til vores service, eller vil du gerne bestille en julefrokost ud af huset i Værløse, Ballerup, Herlev eller omegn? Så kontakt os på telefon 44 61 60 23, njors@njors.dk eller via vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud
mad ud af huset København

Mad ud af huset København og Nordsjælland

Hos Njor’s Festservice leverer vi lækker mad ud af huset til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, receptioner, firmafester og sommerfester. Vi leverer mad ud af huset i København og Storkøbenhavn og har et bredt udvalg af menuer og buffeter.

Se eksempler på menuer og buffeter her

Bestil mad ud af huset online

Hos os har du mulighed for at bestille mad ud af huset til din næste fest online. Inde på siden med beskrivelse af vores allerede sammensatte menuer og buffeter, kan du ved klik på knappen over beskrivelse af den enkelte menu eller buffet i vores online bestillingssystem selv lægge det antal kuverter i kurven, du skal bruge. Vil du bestille online, så klik her

Lækre råvarer og god mad

Vil du sammensætte din egen menu?

Vi er altid parate til at hjælpe dig med at sammensætte din helt egen unikke festmenu. Har du specielle ønsker, f.eks. et ønske om vegetarmad eller behov for hensyntagen til gæster med diabetes, så finder vi en løsning.

Kontakt os på telefon 44 61 66 23, send os en mail eller udfyld vores kontaktformular, så sammensætter vi en lækker menu fuldstændig skræddersyet efter dine ønsker.

Meget mere end mad ud af huset

Ud over mad ud af huset leverer vi også alt udstyr til din fest, hvis du ønsker det. Vi kan levere alt lige fra festteltet til det afsluttende festfyrværkeri. Her på hjemmesiden kan du læse meget mere, om de forskellige muligheder. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du ønsker et tilbud på et arrangement med alt fra telt til mad og underholdning.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om mulighederne med mad ud af huset, så kontakt os på telefon 44 61 66 23, send os en mail eller udfyld vores kontaktformular, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på et festligt arrangement helt efter dine ønsker.

Den bedste mad til enhver lejlighed

Skal du holde fest? Så skal du måske have bestilt mad ud af huset København – og så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Njor's Festservice leverer vi ikke bare mad til fest København, men går også højt op i at levere den bedste service til vores kunder, så deres særlige dag bliver helt perfekt. Leder du efter den helt rigtige diner transportable til at levere mad ud af huset København, så kontakt os endelig. Vi er her for vores kunder og vil altid gerne hjælpe med at sammensætte den lækreste menu til festen, og så kan vi også hjælpe med teltudlejning, underholdning og meget mere. Njor's Festservice er med andre ord et oplagt valg, når det kommer til mad ud af huset København.

Få et uforpligtende tilbud

Stort udvalg af menuer og mad

Lækre salater

Mad ud af huset med lækre forretter

Bestil din mad ud af huset her

Catering og mad ud af huset København og Nordsjælland

Njors.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.