Udlejning, mandag - fredag
åbent fra kr. 09:00 - 15:00:

Tlf.: 44 61 60 23

Butik, Måløv, tirsdag - fredag
åbent fra kl. 7:00 - 14:00:

Tlf.: 44 97 12 40
Menu
Heroshot

Nytårsmenu ud af huset

Vil du gerne slutte årets sidste dag af med et lækkert måltid? Og vil du samtidig gerne kunne nyde aftenen frem for at skulle stå i dit køkken? Så bestil en nytårsmenu fra Njor’s Festservice. Vi tilbyder nytårsmenu ud af huset i Ballerup, Herlev og Værløse. Vores nytårsmenu består af en forret, mellemret, hovedret og dessert, der tager omkring 30. minutter at lune og anrette.

Ønsker du at bestille en nytårsmenu ud af huset i Værløse, Herlev eller Ballerup? Kontakt os på tlf. 44 97 12 40.

Hvad består vores nytårsmenu af?

Torsk vendt i limeolie, cremet jordskokkesuppe med unghavebryst, Tournedos med grøn kartoffelsouffle og passionsfrugtmousse med chokolade og nøddecrumble - lyder det som noget for dig? Vores nytårsmenu bliver fremstillet af friske råvarer i en høj kvalitet. Du kan se hele indholdet af vores nytårsmenu her på hjemmesiden.

Vi har alt til festen

Mangler du noget til festen, er der stor chance for, at du også kan finde det hos os. Vi udlejer forskellige stole og borde, hvis du skal have flere gæster til festen, end du selv har siddepladser til. Derudover udlejer vi også alle former for service såsom sovseskåle, tallerkner, glas, bestik, lysestager, serveringsfade og meget mere. Kontakt os gerne og få et samlet tilbud på service og en nytårsmenu ud af huset i Herlev, Ballerup eller Værløse.

Bestil din nytårsmenu i dag

Hvis du ønsker at bestille en nytårsmenu ud af huset i Ballerup, Herlev eller Værløse, skal det ske senest d. 28. december. Den bestilte nytårsmenu skal afhentes i Måløv d. 31. december i tidsrummet 13.00 til 14.00. Bestil din nytårsmenu online på hjemmesiden eller på telefon 44 97 12 40.

Få et uforpligtende tilbud
Njors.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.